Eladás Sorház, Sofia, Sofia, Bulgária, Бояна

Eladás - Cod. 39318

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 348 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 0-3

Egycsaládi ház az első ökológiailag zárt kapuházban Bulgáriában. A Vitosha hegy lábánál fekszik, ugyanakkor autóval csupán 10 perc alatt elérhető a főváros központja. A falu összterületén 12330 m² épült. 15 egyházból áll, teljes lakóterületük 348 m2. 441 négyzetméterig, a teljes beépített terület 6215 m2, játszótér és adminisztratív irodaház parkolóhelyekkel a vendégek számára, amely nem tartozik a teljes beépített területbe. A házak három típusúak: A - 3 ház, B - 9 ház és B - 3 ház. Minden háznak saját, valódi határokkal és 650 nm-es szomszédaival rendelkezik saját telek. 720 nm-ig, amellyel minden ház eladó. Különböző méretű, a ház helyétől függően, és nem foglalja magában a gyalogos és autó sávokat. Ezek közül minden háztulajdonosnak tökéletes része lesz a tulajdonjog. Minden udvarban elegendő hely van szabadtéri medence felépítéséhez.
Minden ház pinceszintje természetes kőből készül, amelyet nedvességtartó impregnálóval csiszolnak. Az alagsorban lévő válaszfalak nem teherbíróak, és az építkezés során vagy egy későbbi szakaszban a kívánt módon mozgathatók a helyiség átalakítása érdekében.
Az Ön kényelme és kényelme érdekében a legtöbb ház 1. és 2. emeletének mennyezete magassága mindhárom háztípus közelében megközelíti 3 métert.
Minden házban internet- és telefonkábelek, valamint kaputelefon-rendszer lesz.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB