Eladás Ház, Ihtiman, Sofia, Bulgária, Center

Eladás - Cod. 41774

  • Tipus: Ház
  • Terület: 130 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

Csodálatos kétszintes ház "Smart Home" rendszerrel Kostenetsben - egy bulgáriai faluban, Szófiától 74 km-re délkeletre és Borovetstől 35 km-re keletre, a Rila-hegy lábánál. Gyors és kényelmes hozzáférés a Trakia autópályához, valamint a Sofia-Plovdiv vasútvonalhoz.
A falu Bulgária egyik leggazdagabb települése, több mint 6200 lakossal, több mint 10 nagy élelmiszerbolttal, számos étteremmel, panzióval, szanatóriummal és vendégházzal.

A turizmus rendkívül fejlett, a hely híres hipertermikus ásványforrásairól, vízeséseiről, barlangjairól és sporthorgászatára alkalmas tározóiról.
Az egész régió közúti infrastruktúrája, víz- és csatornázása teljes körűen megújult.
Az általunk kínált ház a központban, a főutcán, a Szent Ortodox templommal szemben található. Mihály arkangyal. Kétszintes ikerház kis angol udvarral.
Az első emeleten egy nappali, egy külön konyha, egy fürdőszoba WC-vel és egy előszoba található. Egy belső csigalépcsőn folyosó vezet a második emeletre, ahol további három hálószoba található.
A földszinti folyosó egy parkosított udvarra vezet, kellemes pihenésre. Az udvaron van egy kő szökőkút, egy új fürdőszoba WC-vel és ezek mellett egy 25 nm-es kis ház is található, amely jelenleg műhelyként működik, de nyári konyhának vagy vendégségnek is alakítható. ház. Magassága nagy, két szint kiépült, a második típus amporos, víz és csatorna van, három fotovoltaikus lap van ami táplálja a házat.
Az egész ház felújított, a Smart Home rendszer minden helyiséghez kapcsolódik, a bolygó bármely szegletéből irányítható és vezérelhető.

Teljesen felújított villany, víz és csatorna. Mindenhol új nyílászárók, hőszigetelés, új tető.
A második emelet felett van egy kb 1 méteres légpárna. Kb. 50 négyzetméteres alagsor, száraz és szellőző, lehetőség van kocsma kialakítására.
A legmodernebb módon őrzött ház külső és belső kamerákkal van felszerelve a távfelügyelethez. A vízköpenyes kandalló további fűtést biztosít minden helyiségben.

Minden bútorral és géppel együtt eladó, teljesen készen áll az új tulajdonosok számára. Könnyen nyaralóvá alakítható a vendégek számára.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB