Eladás Hotel, South - black sea coast, Burgas, Bulgária, Sinemorets

Eladás - Cod. 27014

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 1515.840 m²
  • Szobák száma: 26
  • Emelet: 3

Található, mintegy tíz kilométerre északra a török ​​határon, a kis, gyönyörű város Sinemorets, Bulgária jól szigetelt, és nem veszi körül állandó hózáporok tevékenység. A kilátás nyílik a városra teljesen lélegzetelállító. Ez az épület ebben a kisvárosban.
 
Az infrastruktúra szilárdan tervezték, mellette egy formája. Kiegészítve egy medencével, videomegfigyelés, parkoló, és a tereprendezés, ez az épület nem hagy maga után kívánnivalót. Az apartmanok találhatók három különálló emeleten, összesen 26 apartmannal és mérete: 41, 59 méter és 105 92 méterre.
 
Épült minőségi anyagok biztosítása a tartósság, ez a bérház célja a hagyományos építészeti stílus a többi Sinemorets. Ebből épült az oldalán egy dombon, kilátással a tengerre, így minden lakás festői kilátás nyílik a tengerre. Összesen hat stúdiók és 20 egy hálószobás apartman megvásárolható vagy bérelhető. A tengerre néző élvezhető a luxus, erkélyes mindegyik.
 
Ha keres, hogy kap egy lakást, győződjön meg róla, hogy fontolja bérlés vagy vásárlás Rich Building. A legkülönbözőbb okok miatt, ezek az egyik legjobb nevek a lakásban iparban. Attól, hogy képes megvásárolni teljesen kész lakások, amelyek nem rendelkeznek egyetlen lakberendezési tudva, hogy minden a nyílászárók biztonságos, olyan sok hegyezi a vásárlás Rich Building, amely megkülönbözteti őket a többi. Továbbá, minden emeleten a lakásukat a laminált és csempe, így nem marad más hátra, ha mozog a van díszítjük, hogyan, kérem, hogy ez a saját teret.
 
Míg akkor biztosan szeretni a lakást a Rich Building, akkor minden bizonnyal szeretik a kultúra és az emberek Sinemorets is. Attól, hogy elmerül a helyi kultúrát, hogy jön a szerelem a helyi szokások, hamarosan találja magát otthon ebben a kis bolgár városban.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB