Eladás Négy hálószobás lakás, Varna, Varna, Bulgária, Varna-Bulgaria

Eladás - Cod. 42405

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 362 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 6

Várna-Bulgária (EU).
Eladásra kínálunk egy elegáns négyszobás, 362,83 m2 alapterületű (beépített terület 289,74 m2) lakást, mely a tizenegy kilencedik emeletén található egy luxus zárt komplexumban, méterre a strandtól. Az ingatlan a következő elosztású: folyosó (16,24) m2, nagy, napfényes nappali konyhával (84,27 m2), gyönyörű kilátással a strandra és két teraszra kijárattal, három hálószoba, mindegyik saját fürdőszobával (24, 54) m2-es, 19,52 m2-es, 17,30 m2-es), egy hozzá tartozó pincével (15,29 m2) együtt. Állapot: lakás. A lakáshoz tartozik egy parkoló, melynek árát a komplexum fenntartási és kezelési díja tartalmazza. (14E / m2 éves szinten).

Az apartman egy modern építészetű épületben található a tengerparton. Az építkezés során a legmagasabb osztályú anyagokat és minőségi kidolgozást használnak. A luxus lépcsőházakban és a közös helyiségekben kiépített szellőztetés, csatornarendszer, klímák vízelvezetését is beleértve, tűzjelző rendszer, földelés, megbízható villanyszerelés magas fokú védelemmel. Ügyeleti és evakuációs világítás biztosított. Az épületben a fűtést, szellőztetést és légkondicionálást teljesen kiépített inverteres VRV klímarendszer biztosítja DAIKIN hűtéssel és fűtéssel, közvetlen párologtatással, beépített beltéri egységekkel, rejtett mennyezetre szerelhető.

Az épület ásványgyapot szigetelésű szellőző homlokzat, a lapostető meleg, gőz- és hidroszigetelt, ami garantálja a minőséget és a tartósságot. Az ablakok minőségi üvegablakokból készülnek Sch? Co. A világ vezető gyártója, a Schindler három panoráma liftje áll a lakosok rendelkezésére. Üzembe helyezés 2022 január

Az ingatlan egész évben lakható. A természeti park fafajokkal és a gyönyörű strand kombinációja teszi egyedivé ennek a lakásnak az eladási ajánlatát. Az összes rendelkezésre álló bútorral és felszereléssel jár.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB