Eladás Ház, Lenkovo, Pleven, Bulgária, Pleven

Eladás - Cod. 43660

  • Tipus: Ház
  • Terület: 800 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 3

Egy nagy ház és egy hatalmas ipari pinceépület Bulgáriában zsákutca, Lenkovo, PlevenEgy hatalmas, gyönyörű ház és egy hatalmas ipari pinceépület (4 szintes épület része) egy zsákutcában (csak 2 ház van ezen utca) egy nagyon kis faluban Észak-Bulgáriában, a Duna közelében, körülbelül 25 mérföldre Pleven városától és körülbelül 150 mérföldre Szófiától, Bulgária fővárosától. A ház 3 szintes és egy pince, összesen kb. 300 m2. Az alagsori helyiségből (ami hatalmas, ablakos) vasbeton lépcső vezet keresztül az első emeleten (egy hatalmas konyha, külön wc és külön zuhanyzó helyiségek, két hálószoba), a második emeleten (egy fürdőszoba, egy hatalmas hálószoba) , egy másik hálószoba és egy nappali, amelyen keresztül a tetőtérbe jutunk) és a tetőtér (itt további 4 hálószoba és egy fürdőszoba is kialakítható). A házon belül az épület és az építési munka kifogástalan – csak a bolgár „Zadruga na Maistorite” kereskedői dolgoztak (a legjobb bulgáriai kereskedők-építők céhe)

Villany és víz, valamint vezetékes kábelek 6 vezetékes számhoz és egy kandalló kéménye. Jó minőségű fa nyílászárók, jól zárhatóak, belül vakolást, díszítést igényelnek. A ház előtt kert, úszómedence található. A házhoz egyetlen garázs tartozik. A ház rendkívül erős katonai szerkezetű: a pincefalak több mint 1,5 m szélesek, rendkívül erős anyagokból - beton és acélszerkezet (vasbeton) - készültek. Az utca is hatalmas, így a teherautók szabadon manőverezhetnek.

A ház melletti pinceépület kb. 300 m2-es, 9-10 üzletre/szobára osztva, melyek magassága 2,45-3 m között van, mindegyik ablakos. A pince tetején további 3 emeletre jóváhagyott tervek vannak. Az alagsor felépítése rendkívül erős. Az épületek vállalkozásfejlesztők (call center, gyártó, textil, raktározás, asztalos, művészeti és egyéb műhelyek, stb.) számára alkalmasak. Az épület gyorsan elkészülhetett és jelenlegi állapotában használható, majd később továbbfejleszthető. Az ingatlan hátsó oldalán patak folyik – az egyik határ, a másik 2 határ a két utca, a negyedik határ egy telek.

A ház a falu központjában található, kényelmes tömegközlekedési kapcsolatokkal.

Olcsó a munkaerő és az építőanyagok. A Duna a közelben van. A helyszín kiválóan alkalmas export/nemzetközi kereskedelemre (Duna). Az Európai Unió leghosszabb folyója, a Duna a második leghosszabb folyó Európában az oroszországi Volga után. A németországi Fekete-erdő régióban kezdődik, és 10 országon (Németország, Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Horvátország, Szerbia, Románia, Bulgária, Moldova és Ukrajna) halad keresztül a Fekete-tenger felé. A Rajnánál jóval idősebb medencéje a legkorábbi emberi kultúrák egyikének a helyszíne volt, és továbbra is Európa egyik legfontosabb és legtörténelmibb vízi útja, valamint népszerű folyami körutazási célpont.

A helyi tanács nagyon segítőkész és segítőkész. Emellett számos uniós program is finanszíroz ilyen projekteket: helyben kell pályázni rájuk.

További részletekért és képekért kérem vegye fel velem a kapcsolatot. (Szívesen cserélem vagy cserélem)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB