Eladás Két hálószobás lakás, Sofia, Sofia, Bulgária, Ivan Radoev 34

Eladás - Cod. 23563

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 75 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 3

3 szobás tégla lakás épít 2007 Szófia Bulgária eladó
Az ingatlan található, Sofia (a fővárosban), és közel van a központ, a város gyűrű csak pár perc autóval. Vásárlás területeket nem messze, Business Park található 10 perc alatt, mint a sífelvonó, a Vitosha hegység és Szófia Repülőtér. Nem található Vitoscha kerületben (Street Ivan Radoev Nr: 34)
Az apartman a közelben Simeonovsko út (Simeonovski chause) és a Boulevard Bulgária és körülbelül 10 perc vezetés egyaránt - a belváros és a Vitosha hegyre.
A lakás szinte teljesen bútorozott és felszerelt elektromos tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, emeletes ágy, 3 WC és 2 gardrób (szinte nem használt)
Azt vettem 2008-ban, hanem a személyes és szakmai okokból Berlinbe költözött.
Az ap. van a harmadik emeleten. Ez valójában 2 szobás, splited 3 szobás lakás. A lakás tartozik egy kis pince (kb. 4m2), és lehetőséget, hogy vásárolni földalatti parkoló használata.
Az épület lakott szinte teljesen, és csak a földszinti irodák üresek. Az éves vagyonadó mintegy 130-140 levs. A közüzemi költségek Bulgáriában sokkal differenciált minden évszakban. A nyáron használt fizetni körül 40leva a víz-és villamosenergia havonta, és a téli hónapokban mintegy 100 levs havonta. Van is gáz bekötés a lakásban, de még soha nem használták, mi kizárólag a villamos energia.
Az épület mintegy 75 m2-es, de a szabad hely nem annyira - 65m2. Az első nappali kb 11 m2-es, a másik 13 m2-es, és a konyha 22 m2-es, mint a fürdőszoba 6m2, és az erkély 7m2
A képeken látható, hogy a második nappaliban van egy emeletes ágy, amelynek helyébe egy évig a normál franciaággyal.
Az elmúlt négy évben a ház már bérbe csak egy fiatal család. Ők fenn a lakást, és nagyon jól minden tökéletes körülmények között.
Ugyanez a fiatal család szeretné, hogy maradjon a lakásban, és ha azt tervezi, hogy bérbe vannak jó bérlők. (Csak információ. Most azt bérbe 450leva)

Az épület mögött egy nyílt terepen, nincs más épületek, és ez meg fog maradni, mint ez a következő években, mint parkban. Emellett ott van nagyszerű kilátás nyílik a Vitosha hegyre és Stara hegyi is.
Az eljárás az értékesítés mindig történik egy ügyvéd, és ez, hogy csak néhány napig. Ez nem volt szükség Bizottság, mert nem vagyunk egy ügynökséget, és mi csak magánszemély.
Jó hír: A tervek szerint az épület a metró a közelben. Az irány menjen át Vitoscha kerület déli részén Szófia
http://www.railwayinsider.eu/wp/archives/45829
http://www.mappery.com/Sofia-Metro-Map
Csatolt talál egy térképet, amely bemutatja a jelenlegi metró útvonal Szófiában, és a jövőben tervezett kiterjesztése a metró vasút. Ez át a kerület, ahol a lakás eladásra található, és nem lesz metró nagyon szorosan.
Ár: 75.000 € változó leltárt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB