Eladás Egyéb (földterület), Нови Пазар, Shumen, Bulgária, Novi Pazar

Eladás - Cod. 31974

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 8325 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

Az ingatlan egy felülete 8325 m², beleértve az épület nettó felülete 1123 m.
Hely: Novi Pazar város Novi Pazar Önkormányzat, Sumen tartomány
Az ingatlan az északi ipari övezetében Novi Pazar város. Nem található mentén másodosztályú út irányába Pamukchi szélén. A bejárat közvetlenül azután, aszfaltút.

Leírás az ingatlan:
A föld birtok, ahol az épület található körülvett huzal kerítés beton oszlopok. Van egy fém kapu bejáratánál az ingatlan. Mintegy 4000 m² Az ingatlan borítja aszfalt. Van egy tejipari a szomszédos ingatlan.
Elemei az infrastruktúra épültek területén az ingatlan, mivel ezek a vízellátás, villamosítás és tartós úton. Az ingatlan könnyen megközelíthető gépjárművel. A telek a megfelelő forma és a szomszédok egy másodosztályú aszfaltút nyugatra.

Az épület leírása:
Van egy történet ipari épület előregyártott vasbeton szerkezet alkotja Vineland gerendák, oszlopok és nem teherbíró hőszigetelő panelek. Az építkezés egy normál állapotban a működési időszakban. Nincs törés vagy sérülés a fő tartóelemek. Az épület egyemeletes ipari csarnok egy betonlap padló, vakolt és festett falak és a mennyezet látható szerkezet. Bent a csarnokban van közös helyiség területe körülbelül 20 m², beleértve öltözővel. A fürdőszoba áll zuhanyzóval és WC-vel, egy olyan terület mintegy 9m². Az épület külső vakolt. A bejárati ajtó az épület automatikus, hőszigetelt és szekcionált. A tető közelmúltban teljesen felújított, hőszigetelő panelek és az új szigetelés. A falak hőszigetelő panelek. Az ablakokat már teljesen megváltozott PVC-ablakok. Az ajtók alumíniumból készültek. Van egy tápegység és vízvezeték szerelési rendelkezésre a helyszínen. A terület által felvett épület 1123 m².

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB