Eladás Farm, Aleksandrovo, Jambol, Bulgária, Bulgaria, Yambol municipality, village of Aleksandrovo

Eladás - Cod. 31584

  • Tipus: Farm
  • Terület: 34600 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

A komplexum található 34 000m2 saját föld szívében Strandja hegy, és magában foglalja az alábbiak szerint:
STABIL 20 ló dobozok teljes területe 550m2
Az épület van elhelyezve kelet - nyugati. A konstrukció szilárd. Ablakkeretek PVC-ből készült profilok üveg. Álmennyezet építés - gerendák, beépített alatta a tető tér át acélszerkezetek fürtös és gerendákkal és a tér tárolására használjuk széna. Szigetelés a tető cseréppel fedett. Ebből épült a közelmúltban, és megfelel a legújabb követelményeknek és előírásoknak Mezőgazdasági és tenyészállomány.

2 PADDOKS teljes területe 1500m2 egyes.
Csárda teljes területe 484 m2, a nyári kert.
Az épület van elhelyezve észak - déli. A konstrukció szilárd. Ablakkeretek PVC-ből készült profilok fa színű üveg és luxus szerelvények nyit ablakot (rendszer „Volkswagen” - megnyitni csúsztatva párhuzamos frontális offset). Álmennyezet építés - gerendák szigeteléssel és cseréppel fedett. Az elrendezés az épület a következő: A csarnok a látogatók, található a központi volumene az épület két bejárattal, illetve utcai parkoló és külön szabályozás kívülről az udvaron (keleti homlokzat), és a bejárat az udvar felől (nyugati homlokzat), épült bár italok - a South Hall, és a központi szabadtéri konyha épül azzal a képességgel, hogy állítson össze egy kemence. A szilárd falazat kandalló van kialakítva, hogy a bár a déli része a csarnok. Az északi része a csarnok előtt a konyha és tárolók található autentikus régi malom - felújított és kiállított. A konyha elválasztjuk a következőképpen - előkészítése termékek, főzőlap, mosogatógép, raktárak és több. Az öltözők találhatók, a déli épület. Padló - terrakotta, falak - gipsz, latex, részleges terméskő burkolat, mennyezet - gerendák. Ajtók - utcai szabályozás - egy hatalmas faajtó, udvari oldalon - dupla üvegezésű PVC profil. A WC-k: Sub-terrakotta falak - fajansz, mennyezetek - gipsz, gitt latex. Szükséges egészségügyi szerelvények és berendezési tárgyak vannak telepítve;
Jelentős szakaszában az általános terv fejlesztése a komplex a lovaglás PLATZ 70m / 70m. Az összes szükséges dokumentumot, az építési engedély tartalmazza állnak rendelkezésre.
SZÁLLÁSHELYEK. Vendégház 16 szobával és 4 apartmannal teljes területe 1056 m2. Minden dokumentumot, az építési engedély tartalmazza állnak rendelkezésre.
A Komplex Lovassport és tenyésztése „Fekete-tenger LÓ” az összes szükséges jogi dokumentumokat. Audit értékelő jelentés a minimális eszközök értékét végzi engedéllyel könyvvizsgáló cég.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB